Claridge Stud

Claridge Heber

KTK-II

VH16-035-0008Suomen Hippos, Pirje Fager-Pintilä

Kutsumanimi Hessu Omistaja Dimma (VRL-08204), Claridge Stud
Syntynyt 02.05.2015, 23v Kasvattaja Dimma, Claridge Stud
Rotu, sukupuoli connemaraponi, ori Painotus esteratsastus
Säkä, väri 144cm, ruunivoikko Koulutustaso Helppo A, 110cm, CIC1, Noviisi

Saavutukset

Helmikuun kantakirjaustilaisuus 28.02.2017
19 + 20 + 19 + 19 = 77p. // KTK-II

All-Sim Evaluation: 74%, Premier


Sukuselvitys

Claridge Heber
HyunJun
142cm, rnvkk
HyeongTae
143cm, rn
It's Me
144cm, rnkm
Studying Girl
141cm, m
Love Like Oxygen
142cm, mvkk
KyuMin
142cm, mkm
Star Girl
140cm, rnvkk
Black Bianca
146cm, m
Ross Wrangler
146cm, rn
Yellow Boy
145cm, m
Hello Madam
143cm, rnkm
Walking Sunshine
146cm, mkm
Let It Be
145cm, rnvkk
Crazy Sunshine
142cm, mkm

Jälkeläiset

Syntynyt Tamma Nimi Omistaja
00.00.0000 o/t. Dimma

Luonne

Kilpailutulokset

VSN-näyttelyt
00.00.0000 - - , tuom. ,

NJ-näyttelyt
27.03.2016 - Yaryna - Ponioriit, päätuom. Siiri K., irtoSERT


Päiväkirja

00. kuuta 0000 - kirjoittaja

00. kuuta 0000 - kirjoittaja

Valmennukset

20. joulukuuta 2016 - estevalmennus, Dimma
Tänään olisi veljeni Marcuksen vuoro kokeilla Hessua ensimmäistä kertaa valmennuksessa. Olin varoittanut nuorta miestä siitä, että poni saattaa yrittää ryöstää käsistä ja on todella, liiankin, innokas esteilijä. Sähläystä tulisi olemaan, eikä vaaratilanteilta vältyttäisi. Tässä kohtaa huomasin hieman liioittelevani, mutta Marcus sen kuin nauroi. Tyypillistä häneltä. Aloitimme valmennuksen kevyillä verryttelyesteillä ja Marcus tuntui suoriutuvan loistavasti ponin käsittelystä. Parivaljakon meno näytti todella hyvältä, olin lähes kateellinen, että veljeni sai Hessun toimimaan niin hyvin. Kai tästä suorituksesta oli ostettava miehelle vodkapullo joululahjaksi ja herra saisi mielellään kisatakin ponilla jatkossa. Vautsi mitä suorittamista molemmilta! Poni eteni innokkaasti ja motivoituneesti eteenpäin, eivätä puomit kolisseet maneesin pohjalle kertaakaan.

10. lokakuuta 2015 - estevalmennus, Henna (kirjoittanut omistaja)
Ihan kuin päivä ei olisi muutenkin ollut kiireinen, olin unohtanut Hessun estevalmennuksen kello 13. Muistin valmennuksen vasta, kun Henna tuli ihmettelemään, miksi meitä ei kuulunut maneesiin ja säpsähdin. Miten pystyinkään unohtamaan Hessun ihkaekan valmennuksen. Hoidimme ja varustimme Hessun reippaasti yhdessä kuntoon ja kiitin naista avusta. Poni oli erittäin energisellä tuulella ja valmennuksesta voisi tulla täysi floppi tai erittäin hyvin etenevä. Maneesissa oli viileä ja aloitimme reippailla alkuverryttelyillä. Ponihan lähti melkein käsistä, kun se näki esteet maneesin keskellä, ja jouduin pitelemään tätä lähes koko ajan. Ori eteni innokkaasti ja motivoituneesti eteenpäin kuunnellen suurin piirtein ohjeita.

Aloitimme valmennuksen muutamalla lämmittelyesteellä, joiden yli mentiin kuin isoimpien yli isolla mahavaralla, sähläten tietysti. Yritin hieman rauhoitella ponia, jottei treenistä tulisi täysi floppi ja puomeja kolisisi maneesin pohjalle. Noin kymmenen minuutin päästä orin suurin innostus hieman laantui, sillä sen oli kuunneltava tarkasti ohjeitani. Nuori Hessuhan ei siitä hirveästi pitänyt ja yritti osoittaa mieltään laiskottelemalla ja oikomalla. Muutamaan otteeseen poni myös kielsi esteelle mentäessä, mutta niiden yli mentiin lopulta edes jotenkin. Ihmeen hyvin poni otti ohjeita vastaan ensimmäisessä valmennuksessaan ja se saisi tästä palkaksi pienen hellyyshetken kun tallihommat hieman helpottaisivat. Loppuverryttelyjen aikana Henna antoi meille vielä palautetta ja sitähän tuli. Olihan pieni poni vielä vähän kokematon ja sen kanssa pitäisi tehdä vielä paljon töitä. Potentiaali ja motivaatio kuitenkin näkyi tekemisessä koko ajan, joten toivoa on, että orista saadaan vielä hieno kisakumppani.


virtuaalitalli / virtuaalihevonen