Claridge Stud

Pretty Georgiellen

KTK-II

VH16-031-0572


Benny de Ruiter Stables

Kutsumanimi Elsa Omistaja Dimma (VRL-08204), Claridge Stud
Syntynyt 17.07.2016, 15v Kasvattaja Dimma, Claridge Stud
Rotu, sukupuoli suomalainen puoliverinen, tamma Painotus esteratsastus
Säkä, väri 170cm, punarautias Koulutustaso Int I, 160cm, CIC4, Vaativa

Saavutukset

Huhtikuun kantakirjaustilaisuus 20.04.2017
19 + 18 + 18 + 19 = 74p. // KTK-II

All-Sim Evaluation: 51%, Preferent


Sukuselvitys

Pretty Georgiellen
Clinton Lime
KTK-II
hann, 172cm, trn
Corderoite W!
ERJ-I
hann, 173cm, rn
Czar Syrio
ERJ-I
hann, 164cm, rn

Cherokea Kira
VIR MVA Ch, ERJ-I
hann, 166cm, tprt

Deianeira Woods
hann, 171cm, rn
Chaos Midas A
hann, 167cm
Alope Electra A
YLA2
hann, 164cm, rn

Scotspine Georgianna
ERJ-II, YLA2
fwb, 164cm, rt

Scotspine Gregorian
fwb, 160cm, rnkm
Greger'If
ERJ-I, YLA2
swb, 165cm, km

Selene F
ERJ-I, YLA2
fwb, 162cm, rn

Pop Diva IWB
fwb, 165cm, rt
ML Hunstman
fwb, 163cm, rn
Remedy's Popcat
fwb, 167cm, rt

Jälkeläiset

Syntynyt Ori Nimi Omistaja
o/t.

Luonne

Tamma on perinyt emänsä rauhallisuuden hoitotilanteissa ja ratsastuksessa kummankin vanhempansa voimakas tahtoisen luonteen.

Kilpailutulokset

VSN-näyttelyt
05.02.2017 - Micram Raceponies - FWB-tammat, tuom. dookie, SW4

NJ-näyttelyt
00.00.0000 - - , tuom. ,


Päiväkirja

17. heinäkuuta 2016 - Veera Ruusula
Oli lämmin sunnuntaiaamu ja lähdin viemään kantavia tammoja kesälaitumelle. Reenan lähdin viemään viimeisenä, mutta matkalla laitumelle se oli todella levoton joten veinkin sen vain läheiseen tarhaan odottamaan. Kerkesin käydä laskemassa tarhoihin ja laitumille uudet vedet, kun Reena lähti synnyttämään kolmatta varsaansa. Soitin isäni paikalle, jotta saisimme Reenan ja tulevan pienokaisen vietyä sisälle tallin suojiin, kun synnytys olisi ohitse. Meidän ei tarvinnut kumminkaan seurata kuin sivusta, niin varma otteisesti ja rutiinilla kolmannen varsan synnytys tapahtui.

"Oi, Reenan ensimmäinen tamma varsa.", ihastelin punarautiasta varsaa. Reena lähti heti nuolemaan varsaansa puhtaaksi. Lähdin auttamaan kuivaamisessa. Tämän jälkene isäni nappasi varsan tukevasti syliinsä ja minä talutin Reenan talliin. Tallissa tamma varsa pääsi pienellä avustuksella pystyyn. Pitkät ohuet jalat hakivat jalansijaa, mutta varsa kellhati tuon tuostakin. Sinnikkäästi varsa yritti jaloilleen ja tämä palkittiin. Hieman jouduimme auttamaa, että varsa löysi ensimmäisen kerran nisät.
"Ai, että se on kyllä suloinen, kehtaakoha sitä nyt sittenkään myydä.", rupattelin isälleni. Punarautias, tähdellä ja kolmen jalan sukalla varustettu, tamma oli alun alkaen tarkoitettu myyntivarsaksi. Varsan nimeäminen tuotti hieman päänvaivaa, mutta lopulta ristin sen Pretty Georgiellen nimellä. Lempinimi Elsa tuli siitä kun olin juuri katsonut WaltDisneyn Frozen elokuvaa, joista toinen päähenkilöistä oli Elsa tyttö. :)

22. kesäkuuta 2016 - Veera Ruusula
Reenan kolmannen varsan isäksi valikoitui Royal Gear tilan omistama tummanruunikko hannoverori Clinton Lime. Ori hurmasi Veeran estekapasiteetillä ja mukavalla ulkomuodolla. Orilla ei myöskään ollut entuudestaan yhtään varsaa, joten haluan aina olla tämmöisiä orin omistajia auttamassa jälkeläisnäyttöjä varten. Astutustilanne tapahtui jouhevasti ja Reena ultrattiin myöhemmin kantavaksi. Pieniä kavioita odotetaan heinäkuun puolessa välissä.

Valmennukset

00. lumikuuta 0000 - kouluvalmennus, valmentaja
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed euismod faucibus porttitor. Nunc tempus, libero nec pharetra tincidunt, dolor sapien dapibus ante, eget cursus odio purus non urna. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Etiam egestas vehicula ante, sit amet eleifend lorem accumsan nec. Sed fermentum leo in augue pharetra quis tempor sapien pharetra. Vestibulum suscipit volutpat tempor. Donec sollicitudin ipsum et lacus porta nec pretium orci egestas. Integer id tempus magna. Praesent in diam eu erat tempus fermentum. Nullam quis enim nec odio suscipit porttitor quis ut turpis. Donec sollicitudin pharetra consectetur. Aliquam vitae purus in ipsum pharetra condimentum. Pellentesque venenatis tincidunt tortor, vel interdum nulla consectetur non. Proin a ipsum quis velit volutpat luctus. Vestibulum aliquet turpis at purus auctor nec pretium sem convallis. Vivamus dolor est, ornare non lacinia nec, semper aliquam orci. Aenean nec tellus neque.


virtuaalitalli / virtuaalihevonen