Claridge Alarm Sound


Virtuaalihevonen

NF-kuvia

Kutsumanimi: Lari
Syntynyt: 13.11.2014, 25v
Sukupuoli: ori
Rotu: newforestinponi
Säkä, väri: 145cm, punaruunikko
VH-tunnus: VH14-027-0319
Omistaja: Dimma / VRL-08204
Kasvattaja: Dimma, Claridge Stud
Painotus: esteratsastus
Koulutustaso: Helppo A, 90cm

Saavutukset


All-Sim Evaluation: 79%, Bronze Premium

Sukuselvitys

Claridge Alarm Sound
A.D. Dancing Brave
Joya's Fe
Esperanza
Bettina's Gold Stone
Dinlation

Dana's Boy
Bubble Gum
Prima Donna TH

Marvelle Navarre

Latcho Zor
Lebanon Dawn
Rio Diva

Think Again
De Rosario

Jälkeläiset

Syntynyt Tamma Nimi Omistaja
17.12.2016 Caramba o. Claridge Alfred Dimma, Claridge Stud

Luonne

Lari on tulinen ja sähäkkä new forest-ori, jolta ei vauhtia puutu. Ori on kuutenkin kohtuullisen kuuliainen, mutta vaatii silti osaavan ja kokeneen käsittelijän, jotta ori saa tasoistansa käsittelyä. Lari on taitava esteillä ja hyppääkin hienolla tyylillä, mitä saakin hakea koirien ja kissojen kanssa. Myös pitkät maastoilut ovat orin mieleen. Maasto- ja liikennevarma ratsu.

Kilpailutulokset

Hevonen kilpailee porrastettuja. Reaaliaikaiset tiedot löytyvät VRL:sta.

VSN-näyttelyt
00.00.0000 - - , tuom. ,

NJ-näyttelyt
00.00.0000 - - , päätuom. ,

PVM Jaos Luokka Kutsu Sijoitus
31.05.2015 ERJ-Cup 90cm Ventos 8/193

Päiväkirja

10.02.2017 - Dimma
"Ei herrajumala Lari mitä sä teet?!" parahdan nähdessäni orin repivän loimeansa lumisateessa. Juoksin pelastamaan tilanteen ja nappasin ponin kiinni. Talutin sen heti talliin, jotta saisimme loimen vaihdettua. Ponin päällä ollut loimi oli ehkä vielä pelastettavissa ja se joutaisi ompelukoneen syyniin. Poni ei tuntunut häpeilevän tapahtunutta yhtään, vaan pikemminkin tuntui siltä, että se vain nauroi minulle. Vaihdoin Larille toisen loimen ja vein sen takaisin ulos. Olihan kuitenkin vielä parisen tuntia ulkonaoloaikaa jäljellä. Pääsisin itse korjaamaan loimea ja sain sen kursittua kokoon kohtuullisen hyvin. Saisi kelvata vielä ainakin tämän talven. Uusi loimi voitaisiin ostaa vaikka sitten ensi talveksi. Talvea kuitenkin niin vähän jäljellä, että tämä sai käydä, myös Larille.

Valmennukset

12.02.2017 - estevalmennus, Henna (kirjoittanut omistaja)
Tänään meitä tuli valmentamaan pitkäaikainen ystäväni Henna ja aiheena oli esteet ja lähinnä sarjaesteet. Lari oli alusta asti erittäin energinen, mutta ei antanut mitään ilmaiseksi. Ponin kanssa pitikin tehdä hurjasti töitä, että sen sai tekemään yhtään mitään, joten hikihän siinä tuli. Maneesikin oli sen verran lämmin, että totesimme, että pakkohan sitä lämpöä oli hieman laskea. Lämpöä säädettyämme jatkoimme valmennusta. Lari hyppäsi todella hyvin, lähes virheettä, kunhan sen sai hyppäämään. Vähänkään jos itseäni epäilytti tai en ollut hereillä, niin jäätiin esteen väärälle puolelle katselemaan maisemia. Muuten valmennus sujui oikein hyvin ja kyllähän siinä hyvin pysyi hereilläkin. Muutenhan ei olisi tapahtunut yhtään mitään ja valmennus olisi mennyt aivan hukkaan. Olipa mukavaa hypätä taas pariin päivään!

Ulkoasu © M Layouts | Ulkoasun kuva © Adam Franco (lisenssi), Jim Monk (lisenssi) | Tekstit © Dimma