Claridge Doireann

VH16-035-0006


Bob Langrish

Kutsumanimi Dori Omistaja Dimma (VRL-08204), Claridge Stud
Syntynyt 03.05.2015, 11v Kasvattaja Dimma, Claridge Stud
Rotu, sukupuoli connemaraponi, tamma Painotus kenttäratsastus
Säkä, väri 140cm, ruunikonkimo Koulutustaso CIC2

Saavutukset

tilaisuus
pisteet // palkinto

All-Sim Evaluation: 59%, Preferent

Luonne

Sukuselvitys

Claridge Doireann
If I Catch U
KTK-III, KERJ-III
140cm, trn
Pull of the Eye
140cm, rtkm
Turn Around
142cm, rtkm
Havana Brown
137cm, km
Someone Else Before
139cm, vrt
Back In Time
139cm, rt
Primadonna Girl
140cm, rtkm
DT Särkymätön Tuomenkukka
142cm, rn
Kind Tumbleweed
142cm, rn
El Indio
142cm, m
Elizabeth My Love
143cm, prn
Call Me Babe
146cm, m
Silver Houdini
145cm, m
Miss Snow
142cm, rtkm

ii. Pull of the Eye on rautiaankimo 140cm korkea näyttävä ori, joka sai aina kilparadoilla osakseen ihailevia katseita. Ori kilpaili kenttäratsastuksessa menestyksekkäästi, hyppäsi esteitä ratana 110cm ja hoiti kouluosuudella jopa vaativa B:n tehtävät. Ori keräsi voittoja aina 15-vuotiaaksi asti, jonka jälkeen se jäi kokonaan siitoskäyttöön. If I Catch U on oriin viimeisimpiä ja menestyneimpiä jälkeläisiä.

iii. Turn Around oli myös menestynyt kenttäratsu, joka ei ollut yhtä näyttävärakenteinen ja -liikkeinen kuin Pull of the Eye, orin kolmas varsa, mutta vähintään yhtä etevä rusettihai. Ori kisasi menestyksekkäästi pitkään, mutta sai uransa lopulla vain muutamia jälkeläisiä. Turn Around oli kuulemma hitaasti syttyvää sorttia, joka kuitenkin rakasti kilpailemista. Ori teki aina kilparadoilla parhaansa, mutta kotona harjoitellessa saattoi sen keskittymistaso vaihdella nollasta kymmeneen välillä.

iie. Irlannista kotoisin ollut Havana Brown oli kimo 137cm korkea tamma. Havana Brown kilpaili enimmäkseen kouluratsastuksessa Helppo A- tasolla, mutta starttasi myös muutamia esteluokkia. Lisäksi Havana Brown kantakirjattiin Irlannissa hyvin pistein. Suuren osan loppuelämästään tamma asui pienessä siittolassa Englannissa ja sai monia jälkeläisiä.

ie. Someone Else Before, oli alkuun melkeinpä mitäänsanomaton harrastetamma, joka sittemmin urallaan myytiin eräälle ranskalaiselle valmennustallille. Ponin kyvyt osoittautuivatkin huipuiksi kun jo seuraavana vuonna tamma kilpaili erittäin menestyksekkäästi kenttäratsastuksessa. Tamma oli saanut yhden varsan jo harrastekäytössä ollessaan, ja sai vielä myöhemmin kaksi varsaa, joista tuli myöskin varsin menestyksekkäitä kilpaponeja. If I Catch U on tamman kolmas jälkeläinen ja ainoa orivarsa.

iei. Back in Time oli 139cm korkea rautias poniori, joka kilpaili tietojen perusteella lähinnä kouluratsastuksessa. Ori saavutti muutamia erittäin merkittäviä sijoituksia, mutta pääasiassa sen kilpamenestys vaihteli melko suuresti. Ori oli tästä huolimatta erittäin suosittu jalostuskäytössä, sillä se omasi erittäin laadukkaat liikkeet ja hyvän rakenteen. If I Catch U:n emä oli orin ensimmäisiä jälkeläisiä.

iee. Primadonna Girl syntyi Brittien saarilla. Tamma myytiin aluksi eräälle tallille Eurooppaan, joka valmensi ja välitti poneja. Vasta kolmannessa kodissaan Primadonna pääsi kilpailemaan ja myöhemmin sai myös muutaman jälkeläisen. Tamma oli kuulemma yhden ihmisen hevonen, joka tykkäsi rauhallisesta ympäristöstä ja stressasi helposti esimerkiksi kilpailupaikkojen hälinästä. Someone Else Before oli tamman menestynein jälkeläinen.

ii, iii, iie, ie, iei, iee kirjoittanut: Lia, kiitos!

Jälkeläiset

Syntynyt Ori Nimi Omistaja
21.04.2017 Mic Becker o. Claridge Berserker Dimma

Kilpailutulokset

VSN-näyttelyt
00.00.0000 - - , tuom. ,

NJ-näyttelyt
00.00.0000 - - , päätuom. ,

Dori kilpailee porrastetuissa kenttäratsastuskilpailuissa. Hevosella on pistettä kenttäratsastuksessa ja se on tasolla /

Päiväkirja

00. kuuta 0000 - kirjoittaja

00. kuuta 0000 - kirjoittaja

Valmennukset

00.00.0000 - valmennus,

00.00.0000 - valmennus,